| שרשור לי ולתובל- המשך =] | |
|
|
|
מחבר | הודעה |
---|
דאניאל =]
מספר הודעות : 1621 Join date : 20.02.08
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 10:04 pm | |
| "יש לך סימן מציצה," אמרתי לתם ברגע שהוא התיישב לצדי, מבלי להעיף בו מבט בכלל. "זה עד כדי כך בולט?!" הוא נבהל והרים את הצווארון של חולצתו. "צריך מייק-אפ?" שאלתי, עדיין לא מביטה בו. "לא, אני יכול להסתדר בלי," הוא אמר והניח את הקפוצון שמעל חולצתו מעל לראשו, כך שההיקי הוסתר. "יופי," אמרתי בקרירות מסויימת והוצאתי את המחברת שלי במחשבים. "מה קרה את קרה? מקנאה?" הוא שאל במעין חיוך. "תובלי כועס עלייך?" "אוך, שתוק," מלמלתי בכעס, עדיין לא מביטה בו. | |
|
| |
תובלל Admin
מספר הודעות : 976 Join date : 17.02.08
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 10:22 pm | |
| *קוקי זה באמת נשמע כאילו את מקנא חח..* נכנסנו לכיתה | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 10:28 pm | |
| *לך תדע P:* כל השיעור עבר באיזשהו מתח שהיה ביננו. הפעם החלטנו שנינו לנסות ולהקשיב, אפילו יצאתי מהשיעור בהרגשה שהבנתי משהו. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 10:34 pm | |
| יצאנו מהשיעור לכיוון הכיתה שלנו מתפקעים מצחוק על הפיצוץ הקטן שעשינו. | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 10:40 pm | |
| ברגע שנשמע הצלצול קמתי בסערה מהכיתה, מתרחקת כמה שיותר מתם. "מישהי לקחה קשה," מלמלה אחריי לירן. "די, זה לא שאני רוצה אותו או משהו," אמרתי בנוקשות. "זה את הצעת," הופיעה ירדן מצדי השני. "אני חושבת שהיא מכחישה," אמרה לירן. "תראי, יום אחד הבחור רודף אחריה בטירוף וביום למחרת הוא כולו מרוח על מישהי אחרת? ועוד חתיך שכמותו..." הסכימה איתה ירדן. "היא עשתה לו סימן מציצה," אמרתי בגועל. "לגמרי נמרחת," הנהנה לירן לעבר ירדן. "כאילו, אני בספק אם היא יודעת איך קוראים לו בכלל!" התעצבנתי. "שרמוטה, כמו שאמרנו," אמרה לירן, כאילו משלימה עם העניין. "היא כל- כך מרגיזה!" אמרתי, מתעלמת מהן. "דניאל!" פתאום קלטתי שאני עומדת מול תובל. הרמתי אליו את מבטי. הוא הלך עם מישהי מהכיתה שלא זכרתי את שמה. "על מי את עצבנית?" הוא שאל, כורך סביבי את שתי ידיו. "סתם.. המורה... היא לא יודעת ללמד, ועוד מתעצבנת עלינו שאנחנו לא מקשיבים..." אמרתי, ולירן וירדן השתתקו משני צדדי. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 10:44 pm | |
| "חח.. אם זה עוזר לך הרגע עשינו נזק קטן בחדר כימיה" אמרתי צוחק לא מבין מה פתאום כולם השתתקו. | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 10:52 pm | |
| חייכתי. "טוב שלא לקחתי כימיה, אם הייתי אתכם בכיתה זה לא היה נגמר טוב בכלל," צחקתי. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 10:59 pm | |
| "אה אוי מטומטם שכמוני" אמרתי צוחק "נועה דני , דני נועה" אמרתי מציג אחת לשניה בחיוך | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:04 pm | |
| "היי, נועה," אמרתי בחיוך. ------- כמעט כתבתי נועם XDD תראה את הבלוג שלי =] | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:09 pm | |
| "היי" היא אמרה גם. "אז מה יש עכשיו" שאלתי. "נראה לי תנ"ך" נועה אמרה ודניאל התסכלה עליה במבט שלא הבנתי. | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:10 pm | |
| התנערתי ממחשבותיי. הוא לא יבגוד בי. זה כמו שהיה עם הילדה השניה, לפני כמה זמן... שלשום? "אתה בא?" שאלתי אותו בחיוך. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:12 pm | |
| "בטח בואי" אמרתי מחייך והלכנו מחובקים. | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:23 pm | |
| ישבנו בשולחן האחורי, בפינה, ונשענתי עליו כל השיעור. המורה לתנ"ך הייתה כל- כך מטומטמת, שזה כאב. "מישהו מחקה אותנו, אני רואה," אמר תובל והצביע על תם ועל אלונה. כנראה שהוא רצה להחצין את העבודה שהוקל לו מאז שהוא המשיך הלאה. "מישהו מגזים, אני רואה," הגבתי. "היית צריך לראות מה הוא הראה לי שהיא עשתה לו אחרי שהוא ביקש ממנה," אמרתי, כנראה מהר מדיי, כי תובל ביקש ממני לחזור על מה שאמרתי. "היא מצצה לו את הצורה," הסברתי. "היקי." | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:29 pm | |
| "מה את מתכוונת לזה" שאלתי ונישקתי אותה בצוואר ואז שמעתי קול מאחורי. "תובל תובל" המורה אמרה. "החוצה שניכם" היא צעקה. "אוף" מלמלתי ויצאתי צוחק | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:31 pm | |
| מחוץ לכיתה תובל ניסה להמשיך לנשק אותי בצוואר אבל הרחקתי אותו ממני. "אם אמא שלי תראה משהו אני לא אחזור לבית- הספר הזה יותר," אמרתי ברצינות. "אני אחזור אולי בתור איזה זומבי, אם יהיה לי מזל..." חייכתי קצת. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:34 pm | |
| "אוף" אמרתי קצת מאוכזב. "טוב לא נורא" מלמלתי ונישקתי אותה בפה. | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:38 pm | |
| פתאום הרגשתי כל מני פרפרים מקפצים להם בבטן שלי. כנראה זה הכל בדיליי, כמו כל דבר אצלי. נישקתי אותו בחזרה בתשוקה, מקווה באמת שאף אחד מהמורים לא יחליט לפטרל דווקא במסדרון הזה דווקא עכשיו, או שמישהו ייצא מהכיתה ויראה אותנו ככה, לא נעים. אבל זה לא בדיוק הציק לי כרגע. הופתעתי. מצדי שיבואו, שיצלמו, שיראו, שיקנאו. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:43 pm | |
| פתאום הצלצול נשמע אבל לא התנתקנו. "תובל" שמעתי קול מאחורי. התנקתי ממנה וכשהסתובבתי ראיתי את המנהל. "אפשר דקה לדבר איתך" "כן בטח " אמרתי מסתכל על דניאל במבט שאומר שאכלתי אותה. | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sat Mar 22, 2008 11:49 pm | |
| נשכתי את שפתי בחיוך חולמני מופנה אל תובל המתרחק ממני ונשארתי ליד הכתה, מחכה שכולם יצאו שאני אוכל לחזור בשביל התיקים שלי ושל תובל. "אני רואה שמישהי שכחה מתם," מלמלה שיר לצדי. "אה? מי?" שאלתי בריחוף. "זה שהתעצבנת בגלל ההשתרמטות שלו קודם?" הזכירה לי לירן. "אה.. כן, יש לי את תובי, אני לא צריכה שום דבר יותר," אמרתי בחיוך ענקי ונכנסתי לכיתה. סחבתי את שני התיקים שלנו אחריי, מתחמקת מהמורה המטומטמת לתנ"ך וחכיתי בפתח הכיתה לתובל שיחזור. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sun Mar 23, 2008 12:00 am | |
| "יש לנו כללים וחוקים נוקבים בעניין הזה בבית ספר" המנהל אמר לי. "איזה עניין" שאלתי יודע למה הוא מתכוון אבל רציתי לשמוע אותו אומר את זה. "אליך ולנערה סטיב הזאת" הוא אמר עצבני "אני אמור להשעות אותך עכשיו לשבוע" הוא אמר. "נועם בחייך" אמרתי צוחק "אתה יודע שאבא שלי ישב לך על הראש אם תעשה את זה". "אתה צודק" הוא אמר נרגע וצחק קצת "אבל תדע זה שאתה האחיין שלי לא יגן עליך לתמיד עכשיו אני אצטרך להתקשר לאבא שלך ולספר לו מה עשית" הוא אמר. "בבקשה " אמרתי בחיוך "אני כבר מדמיין את התפיחה על הכתף שאני אקבל" אמרתי בחיוך. "כן היא באמת לא רעה " הוא אמר. "טוב אני חייב לחזור למשרד תשתדל לא להכנס לצרות" הוא אמר והלך למשרד שלו.. חזרתי לדניאל שעמדה עם התיקים שלנו מחייכת לעצמה. "היי" אמרתי ונישקתי אותה. "אז איפה היינו" שאלתי והמשכתי לנשק אותה. | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sun Mar 23, 2008 12:08 am | |
| "הם נראה לי חרמנים רצח, בואי נלך," לחשה לירן לירדן ושיר ושלושתן צחקקו והלכו משם, מותירות אותנו סמוקים. התנתקתי ממנו בעדינות. "מה יש לנו אחר- כך?" שאלתי בשקט. "מתמטיקה?" הוא דיי ניחש. "אפשר להבריז, אחרי זה במילא הולכים הביתה, בוא נצא מוקדם היום," אמרתי בחיוך ומשכתי אותו אחריי, מרימה בדרך את התיק לי על כתף אחת. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sun Mar 23, 2008 12:10 am | |
| "מדאם" אמרתי ולקחתי לה את התיק בג'נטלמניות בחיוך | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sun Mar 23, 2008 12:13 am | |
| החזקנו יד ביד ויצאנו מבית הספר. התחלנו ללכת לכיוון לא מוגדר. "אז לאן?" שאלתי בשקט, קצת פוחדת מהתשובה. | |
|
| |
תובלל Admin
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sun Mar 23, 2008 12:25 am | |
| "רוצה לגן שעשועים" שאלתי והצבעתי על הגן שהיה כמה מטרים מאיתנו. | |
|
| |
דאניאל =]
| נושא: Re: שרשור לי ולתובל- המשך =] Sun Mar 23, 2008 12:46 am | |
| "למה לא?" שאלתי בחיוך ונשקתי נשיקה קצרה על שפתיו. | |